Zoeken

Praktijkgroep Gaming & gambling breidt uit met drie advocaten

Geplaatst op 13 oktober 2020 door Chris Adriaansz

De praktijkgroep Gaming & gambling versterkt zich met drie advocaten. Chris Adriaansz, Joris Crone en Jos van Doormaal zijn nu al enige tijd werkzaam binnen de praktijkgroep en zullen hun eerste succesvolle periode een vervolg geven als advocaat-stagiaire.

Chris studeerde (cum laude) af in de richting Staats- en Bestuursrecht aan de Universiteit Utrecht. Zijn scriptie over het gebruik van algoritmes in het bestuursrecht is bekroond met twee scriptieprijzen. Joris heeft zijn master European Law behaald aan de Universiteit Utrecht en heeft al tijdens zijn master de focus gelegd bij de kansspelsector. Hij studeerde af met zijn masterscriptie omtrent harmonisatie en online kansspelen. Jos bezit een master Europees recht en een master Internationaal Ondernemingsrecht van Tilburg University. Daarnaast heeft hij een PhD geschreven op het gebied van het EU-mededingingsrecht aan de Universiteit Bremen.

Chris, Joris en Jos zullen zich bezighouden met uiteenlopende kwesties gerelateerd aan de gaming en gambling sector. Dit zal variëren van o.a. regelgevings-, nalevings- en handhavingskwesties tot, zeker met de Wet kansspelen op afstand in het verschiet, het begeleiden van cliënten bij aanvragen voor een vergunning voor kansspelen op afstand.

Chris Adriaansz: “Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat mijn passie voor het recht zich niet beperkt tot een enkel rechtsgebied of een bepaald type praktijk. Kalff Katz & Franssen advocaten bevindt zich in de unieke positie dat zij zeer diverse cliënten bedient in uiteenlopende zaken, én altijd streeft naar uitmuntende dienstverlening. Ik kijk dan ook uit naar een uitdagende tijd binnen onze dynamische praktijkgroep.”

Joris Crone: “Ik ben al in een vroeg stadium geïnteresseerd geraakt in de juridische kant van gaming en gambling. Om die reden ben ik zeer verheugd dat ik de volgende stap kan zetten bij hét niche kantoor in Nederland binnen deze unieke en innovatieve sector. Met de aankomende opening van de online kansspelmarkt zet ik deze stap niet alleen, maar met een hecht team van advocaten en juristen dat klaar is deze uitdaging aan te gaan.’’

Jos van Doormaal: “De aantrekkingskracht van Kalff Katz & Franssen advocaten ligt vooral in de samenwerking binnen het team van advocaten en juristen. Samen komen we tot creatieve (en veelal vernieuwende) juridische oplossingen in uiteenlopende (inter)nationale zaken binnen de gaming en gambling sector. Door de uitdagende werkzaamheden, rechtsgebied overstijgende vragen, en de uitstekende werksfeer binnen dit niche kantoor kijk ik met veel vertrouwen uit naar de toekomst.”

Deze uitbreiding onderstreept de stormachtige groei die de praktijkgroep Gaming & gambling de laatste jaren heeft doorgemaakt. Door haar sectorkennis en specialisatie heeft de praktijkgroep een unieke positie opgebouwd. De toetreding van drie nieuwe advocaten is een mooie stap in het uitbouwen en versterken van die leidende positie. Met de uitbreiding van het team is Kalff Katz & Franssen gedegen voorbereid op het adviseren en begeleiden van cliënten omtrent het aanvragen van een vergunning voor online kansspelen (kansspelen op afstand).

Dit artikel delen

Chris Adriaansz

Attorney-at-law

Over de auteur

Chris Adriaansz is werkzaam bij Kalff Katz & Franssen als advocaat in de praktijkgroep Gaming & gambling.

Ook interessant

Alle Recente ontwikkelingen