Zoeken

Gaming

Vacature: Advocaat/Jurist Regulatory (tenminste 3-5 jaar ervaring)

Rechten | Full time | Amsterdam

Advocaat/Jurist Regulatory - Praktijkgroep Gaming

Ben jij geïnteresseerd om aan te sluiten bij een hecht en dynamisch team dat werkzaam is in een technologie gedreven en snel veranderend juridisch landschap? Vind je het uitdagend om in een sterk internationaal gerichte setting werkzaam te zijn waarbij je tegelijkertijd te maken krijgt met verschillende rechtsgebieden? De Praktijkgroep Gaming is per direct op zoek naar een jurist of advocaat met ervaring (tenminste 3-5 jaar) bij voorkeur op het terrein van bestuursrecht / gereguleerde markten.

Kalff Katz & Franssen

Kalff Katz & Franssen is een boutique advocatenkantoor, gevestigd aan het Concertgebouwplein te Amsterdam, met een uitstekende reputatie op het gebied van entertainment, mediarecht en gaming. Met uitgesproken focus en sectorgerichte benadering levert Kalff Katz & Franssen een hoog gespecialiseerde dienstverlening aan haar (inter)nationale clientèle.

Praktijkgroep Gaming

De praktijkgroep heeft een unieke marktpositie opgebouwd en bedient de top van de sector, bestaande uit veelal beursgenoteerde ondernemingen (o.a. operators/suppliers, PSP’s, mediabedrijven). Zij heeft als enige Nederlandse kantoor een Band 1 ranking in Chambers Global op dit terrein. Gelet op de aanstaande openstelling van de kansspelmarkt is zij per direct op zoek naar uitbreiding van het team.

Het team werkt in een brede advies -en procespraktijk waarin complexe public affairs vraagstukken vaak een rol spelen. Hoewel sprake is van een sterke sectorgerichte benadering, krijgt het team te maken met diverse rechtsgebieden (o.a. bestuursrecht, EU recht, privacywetgeving, consumentenrecht en ondernemingsrecht).

Profiel

  • Veelzijdige jurist/advocaat met commerciële flair
  • Voorkeursachtergrond: bestuursrecht / gereguleerde markten
  • Tenminste 3-5 jaar relevante ervaring
  • Een zelfstandige, proactieve en ondernemende attitude
  • No-nonsense mentaliteit en gevoel voor humor
  • Zeer goede beheersing van de Engelse taal
  • Beschikbaar om regelmatig naar het buitenland te reizen

Solliciteren

Spreekt deze niet alledaagse vacature je aan? Stuur dan je CV, cijferlijsten, publicaties, referenties en inspirerende Engelstalige motivatiebrief zo spoedig mogelijk naar vacature@kalffkatzfranssen.nl.

Voor meer informatie over deze vacature of voor een vrijblijvende oriënterende kennismaking kun je contact opnemen met Justin Franssen (franssen@kalffkatzfranssen.nl of 020 – 676 07 80).

Solliciteer direct op deze functie

Stuur je cv, cijferlijsten, scriptie, referenties en sprankelende motivatiebrief.

Justin Franssen

Partner

Ontdek de werkplek

Maak kennis met het bedrijf en haar team