Zoeken

Gaming

Vacature: Student Medewerker

Rechten | Parttime | Amsterdam

STUDENT MEDEWERKER

Zit je in de laatste fase van je studie en komt de stap naar praktijk dichterbij? Vind je het uitdagend om in een internationaal gerichte setting te werken waarbij je tegelijkertijd te maken krijgt met verschillende rechtsgebieden en disciplines? Dan bieden we jouw de mogelijkheid om als student medewerker ervaring op te doen in een hecht team dat werkzaam is in een technologie gedreven en snel veranderend juridisch landschap.

Kalff Katz & Franssen

Kalff Katz & Franssen advocaten is een boutique advocatenkantoor, gevestigd aan het Concertgebouwplein te Amsterdam, met een uitstekende reputatie op het gebied van entertainment & mediarecht en gaming & gambling. Met een sectorgerichte benadering levert Kalff Katz & Franssen advocaten  een hoog gespecialiseerde dienstverlening aan haar voornamelijk internationale clientèle.

Praktijkgroep Gaming & Gambling

Het team heeft een unieke marktpositie opgebouwd en bedient de internationale top van de sector, bestaande uit veelal beursgenoteerde ondernemingen, die actief zijn  op verschillende terreinen (o.a. operators, suppliers, PSPs, private equity en mediabedrijven). Zij is het enige Nederlandse kantoor met een Band 1 ranking in Chambers Global op dit terrein.

De praktijkgroep kenmerkt zich door een brede advies- en procespraktijk. Hoewel sprake is van een sectorgerichte benadering, krijgt het multidisciplinaire team te maken met diverse rechtsgebieden. De rechtsgebieden variëren van bestuursrecht (vergunningaanvragen, handhaving en toezicht), contractenrecht, consumentenrecht, IT & Privacy, ondernemingsrecht (sectorgerichte overnames) en financieel recht (o.a Wwft).

Wat vragen we?

  • Een rechtenstudent in de afrondende fase van zijn studie.
  • Beschikbaarheid voor tenminste 2 dagen per week.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

Wat bieden we?

  • Uitdagende functie met sterk afwisselende werkzaamheden.
  • Veel verantwoordelijkheid: je draait vanaf de start meteen mee in de praktijk, je werkt zelfstandig maar onder goede begeleiding aan mooie en complexe zaken.
  • Een hecht team dat gezamenlijk hard werkt maar ook vele sociale activiteiten onderneemt.
  • Doorgroeimogelijkheden tot advocaat-stagiaire.

Solliciteren

Spreekt deze niet alledaagse vacature je aan? Stuur dan je CV, cijferlijsten, en inspirerende motivatiebrief naar vacature@kalffkatzfranssen.nl.

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature stuur dan een email aan tolboom@kalffkatzfranssen.nl of neem contact op met Frank Tolboom via 020 – 676 07 80.

Solliciteer direct op deze functie

Stuur je cv, cijferlijsten, scriptie, referenties en sprankelende motivatiebrief.

Frank Tolboom

Ontdek de werkplek

Maak kennis met het bedrijf en haar team