Zoeken

Sector

Gaming & gambling

Kalff Katz & Franssen is het enige advocatenkantoor in Nederland met een multidisciplinaire praktijkgroep dat zich specifiek richt op de (inter)nationale gaming en gambling sector en aanverwante sectoren.

Sectoraanpak

De praktijkgroep gaming & gambling heeft door haar specialistische focus op de markt een toonaangevende positie opgebouwd. Op basis van een uitmuntende kennis van de sector, die verschillende rechtsgebieden beslaat, anticipeert de praktijkgroep op zaken die voor cliënten van belang zijn. Door middel van een geïntegreerde aanpak wordt een grote verscheidenheid aan cliënten uit de gaming en gambling sector geadviseerd over uiteenlopende kwesties.

Cliënten

De praktijkgroep bedient de top van de internationale en nationale gaming & gambling sector en aanverwante sectoren (media, (e)sport, financials). Kalff Katz & Franssen advocaten bedient onder meer (beursgenoteerde) B2C en B2B aanbieders, softwareontwikkelaars, keuringsinstellingen, financiële instellingen, betaaldienstverleners, private equity investeerders, mediabedrijven, hostingbedrijven en overheden.

Dynamisch

De technologie-gedreven en innovatieve sector is altijd in beweging. De praktijkgroep gaming & gambling loopt voorop in de ontwikkelingen en past zich voortdurend aan om te blijven voldoen aan de vraag uit de sector. Binnen haar niche streeft de praktijkgroep naar een full-service dienstverlening. De praktijkgroep adviseert over de Nederlandse markt en kan  daarnaast ook multi-jurisdictionele adviezen te verlenen, in samenwerking met haar uitgebreide internationale netwerk.

Pro-actief

Door middel van een proactieve aanpak worden cliënten vroegtijdig geïnformeerd over relevante juridische en politieke ontwikkelingen die een impact kunnen hebben op hun bedrijfsactiviteiten. Door de gedetailleerde kennis van de markt en van de invloeden van nieuwe ontwikkelingen op de positie van cliënten, kan de praktijkgroep gaming & gambling gedegen en adequate risicoanalyses leveren voor de sector waarbinnen de cliënt actief is.

Bekijk hieronder alle kernactiviteiten

Internationale netwerken

Kalff Katz & Franssen is onderdeel van meerdere internationale gerenommeerde netwerken. Verschillende teamleden zijn aangesloten bij het exclusieve netwerk van de International Masters of Gaming Law (IMGL) en de International Association of Gaming Advisors (IAGA). Kalff Katz & Franssen is één van de oprichters van het toonaangevende Europese gaming & gambling portal gaminglaw.eu.

De praktijkgroep gaming levert vaak sprekers en moderators voor de belangrijkste conferenties en evenementen in de sector, overal ter wereld. Bovendien publiceren teamleden met regelmaat artikelen in vakbladen voor de industrie.

Actueel

Ontwikkelingen uit de gaming sector

Vraag over Gaming & gambling?

Stuur gemakkelijk en snel een bericht

Onze andere expertise