Zoeken

Sector

Media & entertainment

De praktijkgroep Media & entertainment is een full-service praktijk die zich richt op de creatieve branches. De cliënten van deze praktijk komen grotendeels uit de muziek-, radio/televisie-, film-, uitgevers-, beeldende kunst-, sport-, mode- en reclame industrie.

Sectoraanpak

Alle belangrijke aspecten van media en entertainment worden gedekt: reclame, merken, omroepen, computerspellen, mode en design, digitale media, film, interactieve media, muziek, live evenementen, sport, uitgeverijen, theater, televisie en de beeldende kunsten.

Onze advocaten

De advocaten van Kalff Katz & Franssen hebben de specialistische technische kennis die vereist is om cliënten te adviseren over het opzetten, in stand houden en exploiteren van hun intellectuele eigendomsrechten. Onze diensten omvatten advies inzake merken, auteursrechten, modelrechten en bedrijfsgeheimen.

Over de praktijkgroep

De praktijkgroep combineert de IE-expertise met een full-service praktijk op het gebied van ondernemingsrecht en handelsrecht bij advisering inzake transacties in de media- en entertainmentsector. Wij adviseren en assisteren bij fusies en overnames, private equity, aandeelhoudersovereenkomsten en geschillen, internationale transacties, joint ventures, partnerschappen, overeenkomsten met klanten en leveranciers, algemene voorwaarden, distributie, vertegenwoordigings- en franchiseovereenkomsten, e-commerce, internet en webgerelateerde contracten, consultancy- en marketingovereenkomsten, vertrouwelijkheid en bedrijfsgeheimen, privacykwesties, reclame- en promotie-overeenkomsten, managementovereenkomsten en technologie-overeenkomsten.

Bekijk hier onder onze kernactiviteiten

Actueel

Ontwikkelingen uit de Media & entertainment sector

Vraag over Media & entertainment?

Onze andere expertise