Zoeken

Werken Bij

Vind je het leuk om in een niche werkzaam te zijn waarbij je tegelijkertijd te maken krijgt met verschillende rechtsgebieden? Bekijk dan onze vacatures:

Waarom kiezen voor Kalff Katz & Franssen?

De advocaten van Kalff Katz & Franssen werken in een hecht en multidisciplinair team dat werkzaam is in een technologie-gedreven en snel veranderend juridisch landschap. Door een pro-actieve en dynamische (internationale) praktijk is geen dag hetzelfde. Kalff Katz & Franssen is  onderdeel van meerdere internationale gerenommeerde netwerken en is regelmatig vertegenwoordigd op vele internationale congressen.

Er wordt elk jaar een teamuitje naar het buitenland georganiseerd (Las Vegas (2022), Oostenrijk (2023), Malta (2024) en worden ook veel sociale activiteiten ondernomen gedurende het jaar (sportactiviteiten, borrels, diners etc). Er wordt daarnaast ook veel ruimte geboden aan eigen ontwikkeling door middel van bijvoorbeeld opleiding en cursussen. 

 

Vraag over een vacature?

Stuur gemakkelijk en snel een bericht

Middels het onderstaande formulier kunt u gemakkelijk een bericht sturen. U kunt ons ook een losse email sturen naar vacature@kalffkatzfranssen.nl