Zoeken

Evenementen Gaming & gambling

2 februari 2024 – Annual Gaming Industry Event van KKF en IMGL

Geplaatst op 24 januari 2024 door Gaming & gambling

Op vrijdag 2 februari 2024 vindt de 19e editie van het Annual Gaming Industry Event plaats in de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam.

Het evenement wordt georganiseerd door de praktijkgroep Gaming and Gambling van Kalff Katz & Franssen advocaten in samenwerking met het internationale netwerk van International Masters of Gaming Law (IMGL).

Dit jaar zal het evenement in het teken staan van de evaluatie van de Wet kansspelen op afstand, die in 2024 plaats zal vinden. Ook zal in worden gegaan op een aantal wetswijzigingen voor het aanbieden van kansspelen op afstand die al in de stijgers staan en worden nagedacht over verdere kwesties die in het komende jaar zullen gaan spelen voor zowel de online als de land-gebonden kansspelsectoren.

Op het programma staan:

  • Openingsspeeches van Quirino Mancini, Partner bij Tonucci & Partners LLC / IMGL President, en Justin Franssen, Partner bij Kalff Katz & Franssen advocaten.
  • Speeches van René Jansen, de bestuursvoorzitter van de Kansspelautoriteit, en Fedor Meerts, Afdelingshoofd Integriteit & Kansspelen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid.
  • Een interactieve discussie geleid door Frank Tolboom, Partner bij Kalff Katz & Franssen advocaten, en Dr. Alan Littler, Gaming Lawyer bij Kalff Katz & Franssen advocaten;
  • Informele borrel en diner.

Wij kijken er naar uit om onze gasten te mogen verwelkomen op 2 februari 2024.

N.B. Houdt u er alstublieft rekening mee dat toegang tot het evenement enkel op persoonlijke uitnodiging is. Indien u een vraag heeft met betrekking tot dit evenement, kunt u een e-mail sturen naar events@kalffkatzfranssen.nl.

Dit artikel delen

Gaming & gambling

Over de auteur

Ook interessant

Alle Recente ontwikkelingen