Zoeken

Evenementen Gaming & gambling

KKF genomineerd voor de VIXIO GC Global Regulatory Awards 2022

Geplaatst op 28 november 2022 door Erik van Hoorn

Het Gaming and Gambling Team van Kalff Katz & Franssen (KKF) is officieel voorgedragen als finalist voor de categorie Best Regulatory Law Firm of the Year bij de VIXIO GamblingCompliance Global Regulatory Awards 2022. De winnaar zal worden bekendgemaakt tijdens een ceremonie op 30 november 2022 in De Vere Grand Connaught Rooms te Londen.

Een onafhankelijke jury van deskundigen uit de Gaming en Gambling sector heeft KKF genomineerd als een van de finalisten voor de categorie Best Regulatory Law Firm of the Year. De andere 5 genomineerde finalisten in deze categorie zijn: Bird & Bird, CMS, GTG Advocates, Herzog, Fox & Neeman en Ifrah Law. De ceremonie zal worden gehost door een ‘special celebrity’ en meer dan 350 gasten uit de gehele gokbranche zullen aanwezig zijn om uit te vinden wie er met de prestigieuze prijs naar huis gaat.  

Wij kijken ernaar uit om deze fantastische prestatie te vieren tijdens de zesde editie van de Global Regulatory Awards op 30 november a.s., en zullen dan ook uiteraard als team aanwezig zijn op dit evenement!

Meer informatie over de VIXIO GamblingCompliance Global Regulatory Awards, de officiële shortlist video voor 2022 en andere vermelde categorieën, vindt u op de website https://gamblingcomplianceawards.com/.

Dit artikel delen

Erik van Hoorn

Advocaat

Over de auteur

Erik van Hoorn is advocaat en werkzaam in de praktijkgroep Gaming & gambling. 

Ook interessant

Alle Recente ontwikkelingen