Zoeken

Nieuwe editie ICLG 2024

Geplaatst op 26 januari 2024 door Joris Crone

De International Comparative Legal Guide (ICLG): Gambling editie 2024 is beschikbaar. De Global Legal Group heeft de nieuwe editie op 28 november 2023 gepubliceerd. De editie behandelt onderwerpen en ontwikkelingen op het gebied van kansspelwetgeving van verschillende jurisdicties.

Ook dit jaar heeft Kalff Katz & Franssen met trots een bijdrage geleverd aan de ICLG. Dr Alan Littler en Joris Crone beschrijven in het hoofdstuk over Nederland onder meer de huidige stand van zaken van de kansspelmarkt in Nederland, het proces om een vergunning aan te vragen, de handhavingsstrategie van de Nederlandse Kansspelautoriteit, en de verwachte ontwikkelingen en veranderingen in 2024. Zo zullen er veranderingen komen met betrekking tot speellimieten voor online kansspelen, en zal de Wet kansspelen op afstand worden geëvalueerd in 2024.

Het hoofdstuk over Nederland in de ICLG is beschikbaar via: https://iclg.com/practice-areas/gambling-laws-and-regulations/netherlands

Mocht u verdere vragen over de nieuwe editie van de ICLG, of over kansspelen in het algemeen, neem dan gerust contact met ons op. Kom in contact met Dr Alan Littler of Joris Crone.

 

Dit artikel delen

Joris Crone

Advocaat

Over de auteur

Joris Crone is werkzaam bij Kalff Katz & Franssen als advocaat in de praktijkgroep Gaming & Gambling.

Ook interessant

Alle Recente ontwikkelingen