Zoeken

Trotse winnaars van VIXIO Global Regulatory Reward: Best Regulatory Law Firm of the Year

Geplaatst op 2 december 2022 door Joris Crone

KKF is verheugd aan te kondigen dat het de VIXIO GC Regulatory Reward heeft gewonnen in de categorie Best Regulatory Law Firm of the Year. De prijs werd op 30 november 2022 uitgereikt tijdens de VIXIO Award Show in het bijzijn van 350 gasten in de De Vere Grand Connaught Rooms in Londen.

De Global Regulatory Awards worden onafhankelijk beoordeeld door een panel van vooraanstaande experts uit de gambling sector. Uit een totaal van 20 categorieën is KKF uitgeroepen tot Best Regulatory Law Firm of the Year. De andere vijf finalisten voor deze categorie waren: Bird & Bird, CMS, GTG Advocates, Herzog, Fox & Neeman en Ifrah Law.

KKF heeft de afgelopen jaren een prominente rol gespeeld bij de regulering en opening van de markt voor kansspelen op afstand in Nederland. Wij zijn trots en verheugd dat ons harde werk nu is bekroond met de meest prestigieuze prijs in de sector.

Meer informatie over de winnaars van de VIXIO GamblingCompliance Global Regulatory Awards vindt u op https://gamblingcomplianceawards.com/.

Dit artikel delen

Joris Crone

Advocaat

Over de auteur

Joris Crone is werkzaam bij Kalff Katz & Franssen als advocaat in de praktijkgroep Gaming & Gambling.

Ook interessant

Alle Recente ontwikkelingen