Zoeken

Gaming

Vacature: Advocaat-stagiair Civil Litigation

Rechten | Full time | Amsterdam

ADVOCAAT-STAGIAIRE - Civil Litigation

Ben jij geïnteresseerd om je aan te sluiten bij een hecht en dynamisch team dat werkzaam is in een technologie gedreven en snel veranderend juridisch landschap? Vind je het uitdagend om in een sterk internationaal gerichte setting werkzaam te zijn waarbij je tegelijkertijd te maken krijgt met verschillende rechtsgebieden en disciplines? De praktijkgroep Gaming is per direct op zoek naar een juridisch medewerker die kan uitgroeien tot een advocaat-stagiaire civil litigation.

Kalff Katz & Franssen

Kalff Katz & Franssen is een boutique advocatenkantoor, gevestigd aan het Concertgebouwplein te Amsterdam, met een uitstekende reputatie op het gebied van entertainment, mediarecht en gaming. Met uitgesproken focus en sectorgerichte benadering levert Kalff Katz & Franssen een hoog gespecialiseerde dienstverlening aan haar (inter)nationale clientèle.

Praktijkgroep Gaming & Gambling

De praktijkgroep heeft een unieke positie opgebouwd binnen de Nederlandse advocatuur en bedient de internationale top van de gaming & gambling sector, bestaande uit veelal buitenlandse beursgenoteerde ondernemingen. Wij bedienen o.a. online kansspelaanbieders, platformproviders, spelontwikkelaars, betaaldienstverleners, private equity bedrijven. Kalff Katz & Franssen is het enige Nederlandse kantoor met een ranking in Chambers Global (Band 1) op dit terrein.

De praktijkgroep kenmerkt zich door een brede advies- en procespraktijk waarin naast een duidelijke focus op bestuursrecht eveneens diverse civielrechtelijke vraagstukken een belangrijke rol spelen. Hoewel ons kantoor een sectorgerichte benadering heeft, krijgt de praktijkgroep te maken met diverse rechtsgebieden en disciplines zoals contractenrecht, consumentenrecht, privacy, due diligence bij sectorspecifieke overnames en financieel recht. Wij staan met regelmaat cliënten bij in bestuursrechtelijke en civielrechtelijke procedures.

Als civilist hou jij je binnen de praktijkgroep primair bezig met het voeren van civielrechtelijke procedures en brede advisering op civielrechtelijk terrein.

Wat vragen we?

 • Veelzijdig talent met afgeronde WO-opleiding rechten.
 • Interesse om te ontwikkelen als civiel procesadvocaat.
 • Enthousiast, ondernemend, gevoel voor humor en ambitieus.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.
 • Beschikbaar om regelmatig naar het buitenland te reizen.

Wat bieden we?

 • Uitdagende functie met sterk afwisselende werkzaamheden.
 • Veel verantwoordelijkheid: je draait vanaf de start meteen mee in de praktijk, je werkt zelfstandig maar onder goede begeleiding aan mooie en complexe zaken waarbij je al snel rechtstreeks schakelt met cliënten.
 • Een hecht team dat gezamenlijk hard werkt maar ook vele sociale activiteiten onderneemt.
 • Ruimte om te specialiseren en zelf richting te geven aan je carrière.
 • Een flexibele regeling voor thuiswerken.
 • Veel ruimte voor ontwikkeling en opleiding waaronder ook bezoek aan internationale congressen.

Solliciteren?

Spreekt een van deze niet alledaagse vacatures je aan? Stuur dan zo spoedig mogelijk je CV, cijferlijsten, referenties en inspirerende motivatiebrief naar vacature@kalffkatzfranssen.nl.

Mocht je nog vragen hebben over deze vacatures stuur dan een email aan vacature@kalffkatzfranssen.nl of neem contact op met Justin Franssen via 020 – 676 07 80.

Solliciteer direct op deze functie

Stuur je cv, cijferlijsten, scriptie, referenties en sprankelende motivatiebrief.

Frank Tolboom

Ontdek de werkplek

Maak kennis met het bedrijf en haar team