Zoeken

Gaming

Vacature: Advocaat-stagiaire (Algemeen)

Rechten | Full time | Amsterdam

ADVOCAAT-STAGIAIR(E) – PRAKTIJKGROEP GAMING (ALGEMEEN)

Ben jij geïnteresseerd om te werken in een hecht en dynamisch team dat werkzaam is in een technologie-gedreven en snel veranderend juridisch landschap? Vind je het leuk om in een niche werkzaam te zijn waarbij je tegelijkertijd te maken krijgt met verschillende rechtsgebieden? De Praktijkgroep Gaming is per direct op zoek naar een veelzijdig talent. Je start als juridisch medewerker met de optie om door te groeien tot advocaat-stagiair(e).

Kalff Katz & Franssen

Kalff Katz & Franssen is een boutique advocatenkantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van entertainment, mediarecht en gaming. Met een sectorgerichte benadering biedt Kalff Katz & Franssen een gespecialiseerde full-service dienstverlening aan haar (inter)nationale clientèle.

Praktijkgroep Gaming

De Praktijkgroep Gaming heeft een unieke marktpositie opgebouwd en bedient de top van de (inter)nationale gaming & gambling sector en aanverwante sectoren. Kalff Katz & Franssen bedient onder meer (beursgenoteerde) B2C en B2B aanbieders, softwareontwikkelaars, keuringsinstellingen, banken, private equity investeerders, payment service providers, mediabedrijven en overheden.

Our work, your challenge?

De Praktijkgroep Gaming richt zicht primair op het begeleiden van onze (hoofdzakelijk) internationale clientèle bij het proces tot markttoetreding en compliance met nationale en Europese regelgeving binnen deze innovatieve en dynamische sector. Je zult hierin een belangrijke rol gaan spelen, met name voor wat betreft de verwachte regulering van de online kansspelmarkt. Je taken omvatten verder het analyseren en rapporteren aan cliënten van relevante juridische en politieke ontwikkelingen op de markt. Daarnaast adviseer en procedeer je over handhavingsvraagstukken, waaronder naleving met regulering op het gebied van kansspelen, privacy en consumentenbescherming. Tenslotte kan je worden ingezet bij gespecialiseerde overnames.

Je wordt breed ingezet op de verschillende disciplines binnen de Praktijkgroep Gaming, zoals Regulatory, Litigation en Advisory. Alhoewel sprake is van een sterke sectorgerichte praktijkbenadering, krijg je daarbij te maken met diverse rechtsgebieden zoals Europees recht, bestuurs(straf)recht, privacywetgeving en ondernemingsrecht.

NB: Deze vacature onderscheidt zich derhalve van onze andere vacature (“Trainee Lawyer (Regulatory)”.

Profiel

  • Veelzijdig talent met afgeronde WO opleiding rechten
  • Geen specifieke voorkeur voor afstudeerrichting (met uitsluiting van Straf- en Fiscaal recht)
  • Uitmuntende studieresultaten
  • Een zelfstandige, proactieve en ondernemende attitude
  • Uitstekende beheersing van (ten minste) de Engelse taal

 

Solliciteren?

Stuur dan je CV, cijferlijsten, scriptie, referenties en sprankelende motivatiebrief zo spoedig mogelijk naar vacature@kalffkatzfranssen.nl.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Tolboom (tolboom@kalffkatzfranssen.nl of 020 – 676 07 80).

Solliciteer direct op deze functie

Stuur je cv, cijferlijsten, scriptie, referenties en sprankelende motivatiebrief.

Frank Tolboom

Ontdek de werkplek

Maak kennis met het bedrijf en haar team