Zoeken

Gaming

Vacature: Student-stage

Rechten | Fulltime | Amsterdam

Kalff Katz & Franssen

Kalff Katz & Franssen is een boutique advocatenkantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van entertainment, mediarecht en in de gaming & gambling sector. Met een sectorgerichte benadering biedt Kalff Katz & Franssen een gespecialiseerde full-service dienstverlening aan haar internationale clientèle.

 

Praktijkgroep Gaming

De Gaming & gambling praktijk van Kalff Katz & Franssen bedient de top van de internationale gaming & gambling industry en heeft door haarscherpe focus een unieke marktpositie opgebouwd. In het bijzonder sterk op de terreinen regulatory, public affairs, litigation, advisory, e-commerce en e-compliance (privacy/data management/AML etc) en gespecialiseerd transactiewerk.

Tot ons clientèle behoren beursgenoteerde land-based en online operators, test en keuringsinstellingen, software ontwikkelaars, affiliates, (social) gaming aanbieders, PSP’s, mediabedrijven,  institutionele beleggers, DFS operators, financiële instellingen,  de (professionele) sport, e-sports ondernemingen, financial trading partijen en overheden.

Gevraagd

We zijn doorlopend op zoek naar studenten in de eindfase van hun Bachelor of Master Rechtsgeleerdheid. Je krijgt de mogelijkheid om mee te lopen in de praktijkgroep Gaming & gambling dat zich richt op zowel advisering, transacties, procesvoering alsmede public affairs met betrekking tot zeer uiteenlopende kwesties op het dynamische gebied van gaming en gambling.  Rechtsgebieden lopen uiteen van onder andere Europees recht, bestuursrecht, ondernemingsrecht en IT/IP.

Periode

Een student-stage is het hele jaar door mogelijk. In de regel duurt een stage twee maanden, maar andere periodes of een combinatie met baan of studieactiviteiten zijn bespreekbaar.

Waar

Kalff Katz & Franssen is gevestigd aan het Concertgebouwplein 9, te Amsterdam.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar vacature@kalffkatzfranssen.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Tolboom via tolboom@kalffkatzfranssen.nl of bel 020 -676 07 80.

Solliciteer direct op deze functie

Stuur je cv, cijferlijsten, scriptie, referenties en sprankelende motivatiebrief.

Frank Tolboom

Ontdek de werkplek

Maak kennis met het bedrijf en haar team