Zoeken

Gaming & gambling Publicaties

Alan Littler met bijdrage aan The Gambling Law Review (5de editie)

Geplaatst op 16 juni 2020 door Alan Littler Chris Adriaansz

Onlangs is de 5de editie van The Gambling Law Review verschenen. Opnieuw schreef Alan Littler het hoofdstuk over Nederland. Dit jaar met de hulp van Chris Adriaansz. The Gambling Law Review is ontworpen voor juristen over de hele wereld die een handig en duidelijk overzicht zoeken van het juridische kader voor kansspelen in verschillende jurisdicties.

Naast een overzicht van kansspelen op afstand, landgebonden kansspelen, belastingen en reclame bevat het hoofdstuk over Nederland ook relevante nieuwe inzichten. Dit hoofdstuk bevat: een analyse van nieuwe wetgeving en jurisprudentie, een sectie gewijd aan de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen 12 maanden, en een sectie met de te verwachten gebeurtenissen in het komende jaar. Aangezien de deadline van 1 januari 2021 in zicht komt (de datum waarop de Wet kansspelen op afstand naar verwachting in werking treedt), zal de editie van dit jaar naar alle waarschijnlijkheid extra nuttig zijn. Deze nieuwe publicatie biedt namelijk verschillende waardevolle inzichten over het lopende wetgevingsproces en de te verwachten hervormingen. Een PDF-versie van het hoofdstuk is hier te vinden.

De volledige inhoud van de 5de editie van The Gambling Law Review is te vinden door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Dit artikel delen

Chris Adriaansz

Attorney-at-law

Over de auteur

Chris Adriaansz is werkzaam bij Kalff Katz & Franssen als advocaat in de praktijkgroep Gaming & gambling.

Ook interessant

Alle Recente ontwikkelingen