Zoeken

Gaming & gambling Publicaties

Frank Tolboom benoemd tot partner Kalff Katz & Franssen

Geplaatst op 9 oktober 2019 door Justin Franssen

De maatschap Kalff Katz & Franssen heeft Frank Tolboom tot equity partner benoemd. Frank Tolboom is onderdeel van de praktijkgroep Gaming die de laatste jaren een stormachtige groei heeft doorgemaakt.

 

De praktijkgroep Gaming bedient de top van de internationale gaming en gambling sector en heeft een leidende positie op dit terrein binnen de Nederlandse advocatuur. Frank Tolboom richt zich in het bijzonder op bestuursprocesrecht, sanctierecht, public affairs, licensing en advisering van vooral beursgenoteerde ondernemingen in de sector.

 

Voorzitter van de praktijkgroep Justin Franssen: “Frank is al vele jaren een van de drijvende krachten achter de groei van onze succesvolle praktijkgroep. De stap naar equity partnership is daarmee een logische en welverdiende stap. Wij verwachten een verdere groei door te maken die in lijn is met de gecontroleerde opening van de online kansspelmarkt. In dit marktsegment zijn wij goed gepositioneerd en de toetreding van Frank is een bezegeling van een jarenlange en uitstekende samenwerking.”

 

Partner Frank Tolboom: “De praktijkgroep Gaming heeft een uitmuntende reputatie in de markt. Mijn nieuwe rol als partner zie ik als een uitdaging. Ik kijk ernaar uit om samen met het hechte team de leidende positie binnen onze niche te versterken en verder uit te bouwen.”

Dit artikel delen

Justin Franssen

Partner

Over de auteur

Justin Franssen is oprichter en hoofd van de praktijkgroep Gaming & gambling. Justin heeft een brede advies- en procespraktijk en wordt regelmatig betrokken bij sectorspecifieke overnames en complexe public affairs trajecten.

Ook interessant

Alle Recente ontwikkelingen