Zoeken

Evenementen

Gaming in Holland Conference op 22 september 2020

Geplaatst op 17 augustus 2020 door Chris Adriaansz

De langverwachte Wet kansspelen op afstand treedt vermoedelijk in werking in Q1 2021, gevolgd door de opening van de Nederlandse online markt een half jaar later. De laatste ontwikkelingen rond het wettelijke regime voor kansspelen op afstand komen aan bod tijdens de komende Gaming in Holland Conference op 22 september 2020 in Amsterdam.

De voorlopige agenda van dit evenement bestaat uit de volgende onderwerpen en sprekers:

 • Keynote speech – René Janssen, voorzitter van de Nederlandse Kansspelautoriteit;
 • Reclame en ‘best practices’ in gereguleerde EU-markten – Anne-Jaap Snijders, CCO bij Kindred Group;
 • IMGL Masterclass – Justin Franssen, Partner bij Kalff Katz & Franssen advocaten;
 • Covid-19 en onverantwoord speelgedrag: Wat weten we? – Pieter Remmers, CEO van Assissa & Michael Auer, directeur van Neccton;
 • Verantwoorde reclame vanuit een Italiaans en pan-Europees perspectief – Mauro De Fabritiis, oprichter van MDF Partners.

 

Inschrijven voor dit evenement kan via deze link. Cliënten van Kalff Katz & Franssen kunnen deze conferentie bezoeken met 10% korting. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of  e-mail.

Het congres vindt dit jaar plaats in één van de beroemdste gebouwen van Amsterdam, het rijksmonument “Beurs van Berlage”. De Beurs van Berlage is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk in de buurt van de conferentielocatie.

In verband met het coronavirus, zal de veiligheid van alle deelnemers aan de conferentie de hoogste prioriteit hebben. De evenementorganisatie heeft de volgende maatregelen genomen:

 • De conferentielocatie verplicht gasten om te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar te houden;
 • Het evenement vindt plaats in een grote ruimte waar u aan grote ronde tafels plaats kunt nemen;
 • Tijdens de conferentie vinden geen netwerk of sociale evenementen plaats. Het evenement bestaat uit een volledig gevuld conferentie-programma;
 • Er zijn geen wachtrijen: het conferentieprogramma en een badge worden voorafgaand aan het evenement per koerier bij u afgeleverd;
 • Er is een speciale locatie app waarmee u veilig en verantwoord aan dit evenement kunt deelnemen;
 • Het evenement zal plaatsvinden in overeenstemming met alle toepasselijke richtlijnen en aanbevelingen op het gebied van de volksgezondheid.

Bezoek de website van deze conferentie voor meer informatie, of neem contact op met Willem van Oort:  willem@vanoort.com.

Dit artikel delen

Chris Adriaansz

Attorney-at-law

Over de auteur

Chris Adriaansz is werkzaam bij Kalff Katz & Franssen als advocaat in de praktijkgroep Gaming & gambling.

Ook interessant

Alle Recente ontwikkelingen