Zoeken

Internetconsultatie Regeling kansspelen op afstand en Uitvoeringsregeling kansspelen loopt nog tot en met 18 september 2019

Geplaatst op 24 juli 2019 door Gaming & gambling

Op 24 juli 2019 heeft het Ministerie van Justitie en Veiligheid de concept versie van de Regeling kansspelen op afstand en Uitvoeringsregeling kansspelen gepubliceerd. Met deze publicatie is tevens een openbare internetconsultatie gestart.

De Regeling kansspelen op afstand bevat regels ter uitvoering van de Wet kansspelen op afstand (die op 19 februari 2019 is aangenomen door de Eerste Kamer) en het Besluit kansspelen op afstand (dat reeds in het najaar van 2018 is geconsulteerd en waarvan de definitieve versie nog niet is gepubliceerd). Daarnaast past de Regeling kansspelen op afstand de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aan.

De internetconsultatie loopt nog tot en met 18 september 2019. Een reactie kan worden ingediend middels een online portal die hier te vinden is.

Reacties kunnen publiekelijk en confidentieel worden ingediend. Gezien de samenhang tussen de Regeling kansspelen op afstand en de Wet kansspelen op afstand en het Besluit kansspelen op afstand, is het bij het opstellen van een consultatiereactie aan te raden al deze documenten te bekijken.

Mocht u verder vragen hebben ten aanzien van het bovenstaande of over de aankomende vergunningsprocedure voor online kansspelen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Dit artikel delen

Gaming & gambling

Over de auteur

Ook interessant

Alle Recente ontwikkelingen