Zoeken

Kalff Katz & Franssen met bijdrage aan ICLG Gambling 2023

Geplaatst op 14 december 2022 door Gaming & gambling

Global Legal Group heeft op 7 december 2022 haar negende editie van de International Comparative Legal Guide (ICLG): Gambling gepubliceerd.

De nieuwe editie behandelt onderwerpen en ontwikkelingen omtrent kansspelwet- en regelgeving van vele jurisdicties, waaronder veranderingen in regelgeving, het aanvragen van een vergunning en handhaving door toezichthouders. Kalff Katz & Franssen levert elk jaar met trots een bijdrage aan de ICLG en heeft dat ook voor de editie van 2023 gedaan.

Het hoofdstuk over Nederland, geschreven door Dr Alan Littler en Joris Crone, behandelt zowel online als landgebonden kansspelen. In onze bijdrage gaan wij in op zeer relevante ontwikkelingen zoals de markt voor online kansspelen één jaar na opening, een verschuiving in handhaving door de Kansspelautoriteit, en hervormingen op het gebied van kansspelreclame.

Het hoofdstuk over Nederland in de negende editie van ICLG vindt u hier: https://iclg.com/practice-areas/gambling-laws-and-regulations/netherlands.

Mocht u verdere vragen hebben ten aanzien van het bovenstaande of over kansspelen in het algemeen, neem dan gerust contact met ons op. Kom in contact met Dr Alan Littler of Joris Crone.

 

Dit artikel delen

Gaming & gambling

Over de auteur

Ook interessant

Alle Recente ontwikkelingen