Zoeken

Evenementen Gaming & gambling

KKF bezoekt SiGMA Europe

Geplaatst op 21 november 2022 door Chris Adriaansz

Afgelopen week reisde de praktijkgroep Gaming & Gambling af naar Malta voor één van de mooiste conferenties van het jaar: SiGMA Europe.

De conferentie was dit jaar groter dan ooit met een verscheidenheid aan B2C operators, affiliates, softwareleveranciers, betaaldienstverleners en investeerders. Op de expositie waren dan ook veel vernieuwende producten zichtbaar. Daarnaast was het programma gevuld met panels over internationale ontwikkelingen binnen kansspelwetgeving, in het bijzonder verslavingspreventie.

Justin Franssen, partner van KKF, was spreker tijdens het panel Germany & The Netherlands: The hot issues. Het panel besprak het veelbewogen jaar in Nederland, waaronder uiteraard de opening van de vergunde online kansspelmarkt, maar ook de strenge vergunningsprocedure en het daarmee samenhangende slagingspercentage van vergunningaanvragen. Een video van het panel is te vinden via deze link.

Tijdens de meerdaagse conferentie heeft de praktijkgroep gebruik gemaakt van de gelegenheid meerdere cliënten gevestigd op Malta te bezoeken. Uiteraard was er ook voldoende gelegenheid om netwerkborrels te bezoeken van cliënten en buitenlandse partnerkantoren.

Dit artikel delen

Chris Adriaansz

Attorney-at-law

Over de auteur

Chris Adriaansz is werkzaam bij Kalff Katz & Franssen als advocaat in de praktijkgroep Gaming & gambling.

Ook interessant

Alle Recente ontwikkelingen