Zoeken

Evenementen Gaming & gambling

KKF op SiGMA 2023

Geplaatst op 10 november 2023 door Gaming & gambling

Van 14 tot en met 17 November 2023 is het Gaming & Gambling Team van Kalff Katz & Franssen advocaten aanwezig op een van de grootste gaming conferenties van Europa, de SiGMA Europe Summit 2023 op Malta.

De gelegaliseerde markt voor kansspelen op afstand is twee jaar open. Er zijn genoeg ontwikkelingen om over te praten, voor zowel aanbieders als leveranciers. Te denken valt aan bijvoorbeeld het politieke klimaat met betrekking tot kansspelen, mogelijkheden op de markt, ontwikkelingen in het kader van verslavingspreventie en de naleving van de Wwft. Mocht u ons willen ontmoeten, neem dan contact op via gaming@kalffkatzfranssen.nl.

Als onderdeel van de SiGMA Europe Summit 2023 verzorgt the International Association of Gaming Advisors (IAGA) op de dinsdagochtend (14 November 2023) meerdere paneldiscussies over uiteenlopende thema’s. Justin Franssen, partner bij Kalff Katz & Franssen advocaten, zal onderdeel uitmaken van de paneldiscussie “The ongoing impact of advertising restrictions” van 11:25 tot 12:15. Dit panel zal in gaan op de impact van reclamebeperkingen op gereguleerde kansspelmarkten. Hierbij kan men denken aan de nieuwe beperkingen werden onlangs opgelegd in België en Nederland, bestaande beperkingen die al een tijd van kracht zijn in Spanje, Italië en Denemarken, en aanhoudende gesprekken over soortgelijke verboden in landen zoals het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Voor meer informatie zie: https://sigma.world/europe/agenda/ 

Dit artikel delen

Gaming & gambling

Over de auteur

Ook interessant

Alle Recente ontwikkelingen