Zoeken

Jelle Duijn

Advocaat

Sinds 2016 is Jelle werkzaam bij Kalff Katz & Franssen. Jelle adviseert en procedeert namens uiteenlopende soorten cliënten actief in de gaming- en gamblingsector en daaraan gelieerde sectoren. Hij is gespecialiseerd in het civiel recht, met een focus op het consumentenrecht en contractenrecht.

Jelle heeft zijn master Rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit Amsterdam. Al tijdens zijn master werkte Jelle voltijds op een advocatenkantoor. Zijn scriptie over Consumentenbescherming bij crowdfundingsprojecten werd beloond met de M.H. Bregstein prijs voor beste privaatrechtelijke scriptie. Na zijn studie heeft Jelle gewerkt voor een bedrijf dat zich specialiseerde in massaclaims om vervolgens bij Kalff Katz & Franssen aan de slag te gaan.

Jelle Duijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene praktijk

– Burgerlijk procesrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Kom in contact met Jelle Duijn

Kies een optie